fain!
iPhone News, Release Date, Rumors, And Coverage!
Apple iPhone 5s - Full phone specifications!
iPhone Decorative Cases!
Apple iPhone 5s specifications, features and comparison!
Misto!

Bine ati venit!

 desen pensiune  Pensiunea turistică "Nicoleta" este situată intr-o zona pitoreasca a comunei Costesti din județul Valcea ,la poalele munților Căpățânii .

Situata la numai 38 km de Rm. Valcea si 7 km de Horezu este o localitate a Olteniei de Nord Plină de obiective cultural turistice. Lăsând drumul național si intrând pe drumul județean 67 , dupa numai 4 km in linie dreapta se poate poposi la pensiunea Nicoleta.

Pensiunea va pune la dispoziție 10 camere duble , oferind maximul de confort si relaxare conform Certificatului de Clasificare la categoria 3 stele. Toate camerele sunt generoase ca spațiu primitoare,dispunând de baie proprie ,televizor si terasa .

Oaspetii noștri au la dispoziție un living amenajat in stil rustic, o sala de mese cu o capacitate de 28 de persoane si o terasa acoperită care permite organizarea diferitelor activități in scop educativ ( conferințe ,seminarii, traininguri etc.)

Totodata va invitam sa descoperiți Parcul Național Buila-Vanturarita , cel mai mic parc din România. Aici încă se mai găsesc păduri întinse cu fagi semeti si poeni cu flori rare si o rețea de trasee turistice marcate cu indicatoare si panouri informative.